SHARE AND LIKE THIS POST

KUALA LUMPUR: UEM Sunrise Bhd menawarkan penjimatan hebat kepada orang ramai dengan tawaran harga rumah serendah RM293,000 sempena meraikan Pembangunan Komuniti yang ke-50 tahun serta Menjana Dekad Kecemerlangan pada masa akan datang.

Tawaran istimewa bagi 300 unit rumah di tujuh projeknya yang terletak di Cyberjaya dan Johor Bahru itu bermula pada 6 Ogos lalu untuk tempoh yang terhad.

Projek hartanah terbabit adalah Teega, Almãs, Estuari Gardens, Residensi Ledang dan Bayu Angkasa yang berada di Iskandar Puteri dan Puteri Harbour yang mewakili projek di Wilayah Selatan. Manakala, bagi Wilayah Tengah, projek yang terlibat adalah Verdi Eco-dominiums dan Symphony Hills di Cyberjaya.

Pelanggan yang berpotensi bakal menikmati hadiah percuma dan memiliki rumah impian mereka dengan bayaran pendahuluan serendah RM1,000 untuk Bayu Angkasa, RM5,000 untuk Verdi Eco-dominiums dan Symphony Hills serta RM10,000 untuk Estuari Gardens, Residensi Ledang, Teega dan Residensi Almãs.

Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutifnya, Anwar Syahrin Abdul Ajib berkata, syarikat amat komited untuk membina lebih banyak rumah pada harga berpatutan untuk keluarga di samping mempromosikan kesejahteraan komuniti.

“Kami percaya bahawa ianya sangat penting bagi setiap warganegara untuk memiliki kediaman mereka sendiri.

“Melalui projek ini, pembeli akan mendapat manfaat kerana mereka dapat menikmati nilai dan simpanan yang besar memandangkan hartanah berkenaan terletak di lokasi strategik serta mempunyai jaringan perhubungan yang baik.

“Khas buat ahli Kad Setia kami, yang dipanggil ahli ‘Tresor’, mereka berpeluang untuk melihat pakej ini lebih awal sebagai tanda penghargaan di atas sokongan yang berterusan selama ini.

“Kami juga menggalakkan ahli Tresor untuk mengambil peluang ini kerana mereka akan menikmati keistimewaan tambahan yang eksklusif,” katanya.

Menurutnya lagi, UEM Sunrise juga menyokong hasrat kerajaan untuk membina lebih banyak projek rumah mampu milik untuk faedah rakyat.

Selain itu, syarikat turut percaya pada pentingnya memberi kembali kepada masyarakat.

“Justeru, kali ini kami kami ingin menawarkan pemilikan lebih mudah kerana mahu rakyat Malaysia mendapat peluang untuk hidup dalam rumah yang bersepadu, bermutu tinggi dengan jaringan perhubungan dan akses yang baik,” katanya.

Comment
Tawaran Istimewa dari Lazada:

BERI MAKLUM BALAS